Συντήρηση Καυστήρων

ΠΟΙΟΤΙΚΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ - ΕΝΤΙΜΑ

GusGas | Δημιουργηθήκαμε για να παρέχουμε το είδος των εργασιών - υπηρεσιών που θα έπρεπε να περιμένατε από τον κάθε σωστό επαγγελματία!

Βάζουμε νέα στάνταρ στην συντήρηση καυστήρα. Κίνητρό μας το να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με βάση τις ανάγκες του καταναλωτή.
Παρέχουμε ποιοτική εργασία έχοντας τεχνικό προσωπικό που είναι πραγματικοί επαγγελματίες, με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάνω σε λέβητες Φυσικού Αερίου και πετρελαίου.
Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Αττική και παραδίδουμε την εγκατάσταση άμεσα σε άψογη κατάσταση, ανεξάρτητα το πόσο μεγάλη ή μικρή μπορεί να είναι η εργασία!

Συντήρηση - Εγκατάσταση - Επιδιόρθωση Καυστήρων

Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε την GusGas ? 

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε!

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή, από την αρχική κλήση στο τηλέφωνο μέχρι την διάγνωση του προβλήματος και την παροχή μιας λύσης.

Εμείς απλά δεν θα κάνουμε εργασίες που δεν χρειάζεται να γίνουν για να σας χρεώσουμε επιπλέον χρήματα.

Μόλις ο πελάτης δοκιμάσει να συνεργαστεί μαζί μας με την GusGas, είναι απίθανο να καλέσει κάποια άλλη εταιρεία.

Με τους πελάτες μας συνεργαζόμαστε χρόνια και μάλιστα μας συστήνουν σε φίλους και συναδέλφους τους. Έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας καθώς είναι ευχαριστημένοι με τις συμβουλές και τις εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει.

Τα κριτήριά μας ήταν πάντοτε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις ανάγκες των πελατών μας, και να υπερηφανευόμαστε για τη φήμη που δημιουργούμε πάνω στη δουλειά μας συνεργαζόμενοι πάντα με τους καλύτερους μηχανικούς και τεχνικούς.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι φιλικοί, πρόσχαροι, έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να λύσουν τα προβλήματα στη θέρμανση και να μείνετε ήρεμοι και χαλαροί γνωρίζοντας ότι όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι εγγυημένες και επαγγελματικού επιπέδου.

Επαγγελματική Εργασία

Απο την ετήσια συντήρηση του καυστήρα μέχρι την μετατροπή σε φυσικό αέριο και την εγκατάσταση ενός λεβητοστασίου. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

24/7 Services

Βλάβη στον Καυστήρα; Δεν έχετε ζεστό νερό χρήσης; Δεν ζεσταίνονται τα καλοριφέρ; Μην ανησυχείτε. Οποιαδήποτε απορία κι αν έχετε μην διστάσετε να μας καλέσετε. Ακόμη και από το τηλέφωνο θα μπορούσαμε να σας δώσουμε  καθοδηγίες.

Προσιτές Τιμές

Δεν είμαστε μια απρόσωπη εταιρεία που σκοπός μας είναι μόνο να μπούμε στο λεβητοστάσιο, να σας δελεάσουμε με μια αρχικά χαμηλή τιμή αλλά να φύγουμε με εσάς εξαπατημένους, πληρώνοντας ένα σωρό λεφτά για ανταλλακτικά που δεν χρειάζονται ή για ανταλλακτικά που δεν μπήκαν ποτέ.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΕΝΤΙΜΑ

Δουλεύουμε όπως θα θέλαμε να δουλεύουν για εμάς !