Συντήρηση Καυστήρα Φυσικού Αερίου

Bentone_BFG1
ASF02253
αρχείο-λήψης

Χρειάζεστε άμεσα συντήρηση στον καυστήρα αερίου;
Θέλετε οικονομία & μεγάλη απόδοση στη θέρμανση;

Καλέστε την GusGas τώρα για την επισκευή, τη συντήρηση και την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης με Φυσικό Αέριο

Με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της GusGas, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες θέρμανσης και με Φυσικό Αέριο.
Είμαστε ειδικοί στη συντήρηση του καυστήρα – λέβητα φυσικού αερίου. Καλύπτουμε όλους τους τύπους των επιδαπέδιων λεβητών καθώς όταν η εμπειρία μας πάνω στις υδραυλικές εγκαταστάσεις συνδυάζετε με τις απαιτήσεις της κεντρικής ή αυτόνομης θέρμανσης της πολυκατοικίας σας, έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσφέρουμε γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα συντήρησης λέβητα αερίου. Όλη η δουλειά μας είναι εγγυημένη, πράγμα που σημαίνει ότι αν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα μετά τη συντήρηση, δεν θα πληρώσετε ούτε 1 ευρώ για την εργασία μας.

Η καλή μας φήμη βασίζετε στην ειλικρίνεια, την αξιοπιστία και το υψηλό – επαγγελματικό επίπεδο εργασίας μας. Δουλεύουμε και σε οικιακό όσο και σε εταιρικό επίπεδο, με πάνω από το 60% των πελατών μας να είναι οι ίδιοι σε ετήσια βάση, για την περιοδική τους συντήρηση. Γι΄αυτό μπορείτε να περιμένετε από εμάς ποιοτική εργασία ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη η μικρή είναι η εργασία μας.

Η εργασία αυτή πρέπει να εκτελεστεί  από αδειούχους τεχνίτες προκειμένου να λειτουργεί  με οικονομία, ασφάλεια και κατ’ επέκταση με μειωμένη ρύπανση τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον.

Συνιστούμε την συντήρηση του καυστήρα και του λέβητα φυσικού αερίου, που περιλαμβάνει: 

  • Συντήρηση του καυστήρα
  • Ρύθμιση του καυστήρα
  • Έλεγχος οργάνων αυτοματισμού
  • Έλεγχος διατάξεων ασφαλείας
  • Μέτρηση του εσωτερικού βαθμού απόδοσης
  • Έκδοση φύλλου ελέγχου καύσης σύμφωνα με τα πρότυπα του ΥΠΕΚΑ.

Και όλα αυτά με τα καλύτερα ηλεκτρονικά ψηφιακά όργανα της αγοράς,

 

 

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή αντικατάσταση του υπάρχον συστήματος θέρμανσης σας, και τη ρύθμισή του εντός των ορίων που προβλέπει το ΥΠΕΚΑ και με τον καλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης.

Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Σε αντίθεση με τους περισσότερους είμαστε πραγματικά αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Όπου και αν είστε στην Αττική μπορούμε άμεσα να είμαστε κοντά σας.


Επομένως, οποιοσδήποτε λέβητας, καυστήρα, είτε είναι συντήρηση , service, επισκευή ή επιδιόρθωση,

τηλεφωνήστε για μια άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΕΝΤΙΜΑ

Δουλεύουμε όπως θα θέλαμε να δουλεύουν για εμάς !