Συντήρηση Καυστήρα Πετρελαίου

Screenshot (53)
Screenshot (54)
large-burners-1121x421 1

Ειδικευόμαστε στη συντήρηση του καυστήρα!

Αποφύγετε Κοστοβόρα Προβλήματα με την Ετήσια Συντήρηση! 

Καθώς σε ενα σπίτι οι απαιτήσεις για θέρμανση και για ζεστό νερό χρήσης ειναι μεγάλες, ο καυστήρας παίζει ουσιαστικό ρόλο σε αυτό. Η συχνή χρήση με τη φθορά του χρόνου, μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις, και να μειώσει την ικανότητα χρήσης.

Για αυτό προτείνουμε την Ετήσια Συντήρηση του καυστήρα – λέβητα. Σε μια τακτική συντήρηση θα εντοπιστούν και αντικατασταθούν φθαρμένα εξαρτήματα, πρωτού δημιουργήσουν μεγάλο προβλημα για την εγκατάσταση. Θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία και το απρόσμενο κόστος σε μια έκτακτη περίπτωση.

Αποφύγετε την Αυξημένη Κατανάλωση

Όταν ο καυστήρας σας δουλεύει σωστά και με την καλύτερη δυνατή ρύθμιση, αυτό θα παρέχει στο σπίτι σας θέρμανση και ζεστό νερό όλο το χρόνο και η τακτική ετήσια συντήρηση θα διατηρήσει τον υψηλό βαθμό απόδοσης με την μεγαλύτερη οικονομία απο ποτέ. Με τα κόστη στη θέρμανση να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο,  η συντήρηση ειναι μονόδρομος για οικονομία!

Η συντήρηση του καυστήρα περιλαμβάνει 

  • Καθαρισμός του Λέβητα
  • Συντήρηση – Ρύθμιση του Καυστήρα
  • Έλεγχος οργάνων αυτοματισμού
  • Έλεγχος διατάξεων ασφαλείας
  • Μέτρηση των Καυσαερίων
  • Έκδοση Φύλλου Ελέγχου

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή την αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης σας, και τη ρύθμιση του εντός των ορίων που προβλέπει το Υ.Π.Ε.ΚΑ. Και όλα αυτά με τα καλύτερα ηλεκτρονικά – ψηφιακά όργανα της αγοράς, τους καλυτερους αναλυτές καυσαερίων TESTO.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΕΝΤΙΜΑ

Δουλεύουμε όπως θα θέλαμε να δουλεύουν για εμάς !