Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Φυσικό Αέριο - Εγκατάσταση

GusGas | Αναλαμβάνουμε την εξ’ολοκλήρου εγκατάσταση του Φυσικού Αερίου στην κατοικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

natural gas installation

Σκέφτεστε Φυσικό Αέριο;
Θέλετε οικονομία & μεγάλη απόδοση στη θέρμανση;

Καλέστε την GusGas τώρα για την επισκευή, τη συντήρηση και την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης με Φυσικό Αέριο

Είτε μένετε σε μονοκατοικία είτε σε διαμέρισμα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν ατομικό λέβητα φυσικού αερίου {ή με υγραέριο , αν δεν υπάρχει παροχή αερίου στην περιοχή σας} μέσα στο σπίτι ή σε έναν εξωτερικό τοίχο του σπιτιού σας.

Ο ατομικός λέβητας που τοποθετείται στον τοίχο έχει μικρές διαστάσεις, και προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης και παράλληλα θέρμανση για τα καλοριφέρ. Από το σημείου που θα συνδεθεί ο μετρητής της Ε.Δ.Α. θα τοποθετηθεί σωλήνας είτε χαλκού είτε σιδεροσωλήνα που θα φτάσει μέχρι να συνδεθεί στον ατομικό λέβητα.

Από εκεί είτε θα συνδεθεί με τα καλοριφέρ με νέα ή με σωληνογραμμή που έχετε ήδη. Στη δεύτερη περίπτωση προτείνουμε να τοποθετηθεί φίλτρο σωματιδίων με μαγνήτη και να πραγματοποιηθεί πλύσιμο της γραμμής .

 

Φυσικό Αέριο στη Κεντρική Θέρμανση Πολυκατοικίας 
Αν στην πολυκατοικία σας επιθυμείτε να ζεσταίνεστε με πιο οικονομικό τρόπο και διαλέξετε το Φυσικό Αέριο , θα γίνει μόνο μια αντικατάσταση στον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τον παλιό λέβητα αν και εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις για τη σύνδεση.  Παράλληλα θα πρέπει να απομακρυνθεί η δεξαμενή του πετρελαίου απο το λεβητοστάσιο και να ανοιχτούν θυρίδες αερισμού αν δεν υπάρχουν.
Πλεονεκτήματα Φυσικού Αερίου 
Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο, δε χρειάζεται να παραγγείλετε. Επίσης δεν χρειάζεται να προπληρώσετε το καύσιμο. Χρεώνεστε μόνο αυτό που θα καταναλώσετε.
Η μετατροπή της εγκατάστασης θέρμανσης είναι εύκολη και απλή; 
  • Αίτηση για προμήθεια  μετρητή.
  • Μηχανολογική Μελέτη
  • Εγκατάσταση γραμμή αερίου
  • Σύνδεση του καυστήρα
  • Τελικός έλεγχος εγκατάστασης
  • Φυσικό Αέριο από τη GusGas

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

ΠΟΙΟΤΙΚΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ - ΕΝΤΙΜΑ

Δουλεύουμε όπως θα θέλαμε να δουλεύουν για εμάς !