Βλάβες Καυστήρων

Βλάβη

Ξέρουμε οτι, οταν θέλετε τον λέβητα - καυστήρα να λειτουργήσει σωστά , ειναι πιθανό να χαλάσει τη χειρότερη χρονική στιγμή. 
Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορούμε. 

Εμείς στην GusGas αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση κάθε είδους βλάβης που ενδέχεται να υπάρξει στον καυστήρα και τον λέβητά σας! Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά το σύστημα θέρμανσης. Αν ο καυστήρας σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση της βλάβης του και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή μέθοδο διαχείρησης του προβλήματος.  

Επιδιόρθωση την Ίδια Μέρα

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση.  
Αν λοιπόν, έχετε ανάγκη απο έναν τεχνικό, ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχετε λύση στο πρόβλημά σας την ίδια κίολας μέρα

Ο καυστήρας - λέβητας δεν είναι μια απλή συσκευή. Ειναι πολύπλοκη, γιατί συνδιάζει  νερό, ρεύμα και καύσιμο. Λόγω της θερμότητας που παράγει, υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούν να φθαρούν και να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα. Γνωρίζουμε τους πιο συνηθησμένους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας χρειάζονται επιδιόρθωση, και τα ανάλογα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για να αντιμετωπίσουμε μια βλάβη.     

Προσπαθήστε Μόνοι Σας ! 
Αν, για παράδειγμα, παρουσιαστεί κάποια βλάβη στον καυστήρα σας, το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα που υπάρχει σε κάθε καυστήρα, θα διακόψει αμέσως τη λειτουργεία του καυστήρα, για την δική σας ασφάλεια. Θα σας "ειδοποιεί" με μια ένδειξη κόκκινης λυχνίας. Αυτό μας δείχνει οτι ο καυστήρας λειτούργησε σωστά, τηρώντας τις διατάξεις ασφαλείας. Για να επαναφέρετε τον καυστήρα στην προηγούμενη κατάσταση, μπορείτε να πιέσετε την κόκκινη λυχνία. 
Αν παρατηρήσετε οτι το πρόβλημα συνεχίζεται, ή αν έχετε οποιαδήποτε απορεία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Ως επιχείρηση, είμαστε πιστοποιημένη να δουλεύουμε με πετρέλαιο και αέριο σε οποιαδήποτε μορφή του.
Έχουμε το πλήρες φάσμα δεξιοτήτων και εργαλείων που απαιτούνται για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας! 

 

Δουλεύουμε όπως θα θέλαμε να δουλεύουν για εμάς !

ΠΟΙΟΤΙΚΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ - ΕΝΤΙΜΑ